La Lluita en ERC es cobra una nova víctima

Montse Bassa (ERC) renúncia al seu escó de diputada a Madrid

Montse Bassa perfil X
Avui ha saltat la sorpresa en el si del grup parlamentari d'Esquerra Republicana en el Congrés dels diputats, quan la diputada Marta Bassa ha presentat la carta de dimissió com a diputada al parlament espanyol.
 

Marta Bassa és llicenciada en Filosofia i Lletres i germana de la exconsellera Dolors Bassa. És diputada des del 2019, probablement més per qüestió empàtica amb la seva germana, acusada, empresonada i condemnada per el “procès” a 12 anys de presó.

Es va fer famosa en el quan, als pocs mesos d'entrar en el Congrés, va deixar anar allò de “m'importa un comí el Govern d'Espanya” en la primera investidura de Pedro Sánchez.

Encara que no s'han rebel·lat les autèntiques raons de la seva dimissió, pel que sembla la diputada d'ERC no ha aguantat més la tensió i el desmembrament que s'està produint en el si del seu partit i és palpable en el Congrés on conflueixen un portaveu pro-Junqueras (Rufián) i una altra companya que ha muntat una candidatura pro-Rovira (Marta Jordà) que encapçala Xavier Godàs. Probablement passa a ser una de les primeres “víctimes col·laterals” de pes dins de la formació republicana.