El Guardés gallec va vèncer còmodament al Granollers: 28-22

KH7 Granollers: missió impossible davant el líder

Quaranta-dos minuts van aguantar les noies de Robert Cuesta al líder en la seva pista de A Sangriña. Una primera part bastant més igualada del que es va apreciar al descans (13-10 per a les de Pontevedra) amb moments de prendre la iniciativa en el marcador i amb un joc parell entre les vallesanes i les gallegues. Malgrat això i malgrat la pressió defensiva catalana, les jugadores dirigides per Ana Seabra es van anar al descans amb tres gols d'avantatge.

En la segona part el KH7 va sortir amb força i coratge i va aconseguir que el líder de la Lliga Guerreras no marquessin un gol en els cinc minuts inicials, estrenyent-se el marcador fins al 13-12 després d'aquest parcial de 0-2 en cinc minuts. Aquest ajustat marcador va aguantar fins al 16-15 sobre els 12 minuts de la segona part i, a partir de llavors, el Guardés va estrènyer en atac i va aconseguir anar-se en el marcador fins a arribar al conegut 28-22. De res van valer els 11 gols de la granollerina Martina Capdevila ni els 4 de Ona Vila que no van poder contrarestar el joc coral gallec dels últim vint minuts de partit.

Malgart tot cal veure la part positiva i és que el joc del KH7 Granollers va millorar en molt respecte a partits anteriors el que demostra que les noies de Robert Cuesta , del qual escoltarem el seu punt de vista després de la finalització del partit tot seguit, estan “creixent” en el seu handbol i ja estan més prop d'aconseguir victòries.

Al Granollers només li fa falta una victòria per a guanyar en confiança i allunyar-se dels llocs baixos de la classificació. Dissabte que ve a les 18 hores en el Palau serà el moment adequat per a aconseguir aquesta victòria i aquests dos punts atès que ens visita l'equip que encara no ha aconseguit un sol punt en la Lliga Guerreres, el Motivemarket.com de Gijón.