El Guardés gallec va vèncer còmodament al Granollers: 28-22

KH7 Granollers: missió impossible davant el líder

Quaranta-dos minuts van aguantar les noies de Robert Cuesta al líder en la seva pista de A Sangriña. Una primera part bastant més igualada del que es va apreciar al descans (13-10 per a les de Pontevedra) amb moments de prendre la iniciativa en el marcador i amb un joc parell entre les vallesanes i les gallegues. Malgrat això i malgrat la pressió defensiva catalana, les jugadores dirigides per Ana Seabra es van anar al descans amb tres gols d'avantatge.

undefined

En la segona part el KH7 va sortir amb força i coratge i va aconseguir que el líder de la Lliga Guerreras no marquessin un gol en els cinc minuts inicials, estrenyent-se el marcador fins al 13-12 després d'aquest parcial de 0-2 en cinc minuts. Aquest ajustat marcador va aguantar fins al 16-15 sobre els 12 minuts de la segona part i, a partir de llavors, el Guardés va estrènyer en atac i va aconseguir anar-se en el marcador fins a arribar al conegut 28-22. De res van valer els 11 gols de la granollerina Martina Capdevila ni els 4 de Ona Vila que no van poder contrarestar el joc coral gallec dels últim vint minuts de partit.

Malgart tot cal veure la part positiva i és que el joc del KH7 Granollers va millorar en molt respecte a partits anteriors el que demostra que les noies de Robert Cuesta , del qual escoltarem el seu punt de vista després de la finalització del partit tot seguit, estan “creixent” en el seu handbol i ja estan més prop d'aconseguir victòries.

Al Granollers només li fa falta una victòria per a guanyar en confiança i allunyar-se dels llocs baixos de la classificació. Dissabte que ve a les 18 hores en el Palau serà el moment adequat per a aconseguir aquesta victòria i aquests dos punts atès que ens visita l'equip que encara no ha aconseguit un sol punt en la Lliga Guerreres, el Motivemarket.com de Gijón.