El KH7 BM Granollers femení empata un partit que perdia durant 59 minuts

Un punt que fa gust de victòria per al KH7 (24-24)

KH7 vs Elda. Foto Xavi Solanas

El Kh7 BM Granollers femení de la Divisió d'Honor va aconseguir ahir tard empatar un partit davant l'Elda que va tenir perdut, pràcticament, durant 59 minuts i d'aquesta forma aconseguir un punt que, a hores d'ara, fa gust de victòria.

Les jugadores de Robert Cuesta van començar el partit absolutament desconcentrades, com a pendents d'una migdiada, i des del primer minut van ser per sota del marcador amb diferències en contra de 2 i 3 gols, com a màxim, el que ja era tot un assoliment. Finalitzar el primer període amb 12-14 significava no haver aconseguit el desastre i tenir opcions de remuntada durant la segona part.

Després de la represa les jugadores de l'equip vallesà van aconseguir posar més resistència a les alacantines i van anul·lar les diferències inicials empatant a 19 sobre el minut 14 de la segona part. Va ser la primera vegada que el KH7 no anava per sota en tota la trobada, empat que va repetir a 20 i 21 gols mancant 10 minuts per al final.

Quan semblava que se li podia donar la volta i prendre la davantera al partit, les eldenses van tornar a posar-se per davant (22-24) però el punt d'honor de les noies de Cuesta va aconseguir empatar a 24 el partit (resultat final) i fins i tot tenir l'última oportunitat per a vèncer, encara que no van aconseguir materialitzar-la.

En qualsevol cas, és un punt que sumat a l'anteriorment aconseguit en la pista de l'Elx (pel que sembla jugar contra equips alacantins ens proporciona un punt) fa que el KH7 Granollers s'ajunti a altres tres equips (Rocasa, Morverde i Zuazo) ocupant la penúltima posició i, per tant, mantenint la categoria que perdria La Calçada que encara no ha aconseguit puntuar.

El pròxim partit del KH-7 BM Granollers en davant el Mecalia Atlètic Guardés el dissabte 12 d'octubre, als 19.00 hores. a Pontevedra. Serà una trobada més que difícil perquè ens enfrontarem a les lideris de la competició, que ha aconseguit el 100% dels punts, a la seva casa. El Guardés ha aconseguit 115 gols i encaixat només 85 en les quatre jornades que portem disputades de la Lliga de Divisió d'Honor femení.