El KH7 BM Granollers femení empata un partit que perdia durant 59 minuts

Un punt que fa gust de victòria per al KH7 (24-24)

El Kh7 BM Granollers femení de la Divisió d'Honor va aconseguir ahir tard empatar un partit davant l'Elda que va tenir perdut, pràcticament, durant 59 minuts i d'aquesta forma aconseguir un punt que, a hores d'ara, fa gust de victòria.

Xavi Solanas_elda 2
photo_camera KH7 vs Elda. Foto Xavi Solanas

Les jugadores de Robert Cuesta van començar el partit absolutament desconcentrades, com a pendents d'una migdiada, i des del primer minut van ser per sota del marcador amb diferències en contra de 2 i 3 gols, com a màxim, el que ja era tot un assoliment. Finalitzar el primer període amb 12-14 significava no haver aconseguit el desastre i tenir opcions de remuntada durant la segona part.

Després de la represa les jugadores de l'equip vallesà van aconseguir posar més resistència a les alacantines i van anul·lar les diferències inicials empatant a 19 sobre el minut 14 de la segona part. Va ser la primera vegada que el KH7 no anava per sota en tota la trobada, empat que va repetir a 20 i 21 gols mancant 10 minuts per al final.

Quan semblava que se li podia donar la volta i prendre la davantera al partit, les eldenses van tornar a posar-se per davant (22-24) però el punt d'honor de les noies de Cuesta va aconseguir empatar a 24 el partit (resultat final) i fins i tot tenir l'última oportunitat per a vèncer, encara que no van aconseguir materialitzar-la.

En qualsevol cas, és un punt que sumat a l'anteriorment aconseguit en la pista de l'Elx (pel que sembla jugar contra equips alacantins ens proporciona un punt) fa que el KH7 Granollers s'ajunti a altres tres equips (Rocasa, Morverde i Zuazo) ocupant la penúltima posició i, per tant, mantenint la categoria que perdria La Calçada que encara no ha aconseguit puntuar.

El pròxim partit del KH-7 BM Granollers en davant el Mecalia Atlètic Guardés el dissabte 12 d'octubre, als 19.00 hores. a Pontevedra. Serà una trobada més que difícil perquè ens enfrontarem a les lideris de la competició, que ha aconseguit el 100% dels punts, a la seva casa. El Guardés ha aconseguit 115 gols i encaixat només 85 en les quatre jornades que portem disputades de la Lliga de Divisió d'Honor femení.