Van dominar el partit contra un Calzada de Gijón molt tendre (24-17)

El KH7 aconsegueix la seva primera victòria davant el cuer

Per fi, el KH7 Granollers va aconseguir la seva primera victòria i dos punts de cop, cosa que li permet allunyar-se de la seva víctima d’avui, el Balonmano La Calzada de Gijón, després de guanyar-lo per 24 a 17. L’equip vallesà té 4 punts després dels dos empats aconseguits en jornades anteriors i la primera victòria lliguera d’avui.

Minuts abans de començar l'encontre, conversava amb el ja jubilat exgerent del Balonmano Granollers, Pep Blanxart, que sap un munt de coses d'handbol i més si parlem del femení, qui ens indicava que “avui comença la nostra Lliga”.

La veritat és que tenia tota la raó, ja que fins al moment, el KH7 de Robert Cuesta ha perdut contra 3 dels 4 millors equips de la Lliga Guerreras fins ara: Guardés, Porriño i el líder Màlaga. Ha empatat dos partits més, un amb el sisè classificat, l’Elda, i l’altre amb l’Elx, que està amb els mateixos punts que el BM Granollers després de la victòria d’avui. Per tant, el calendari que tenim al davant no serà senzill, però sí que enfrontarà el KH7 amb equips de “la seva Lliga” i amb moltes mès possibilitats d’aconseguir bons resultats.

undefined

Les noies de Robert Cuesta van sortir amb les piles ben carregades i van atropellar, sense més, el seu rival. D’entrada, un 4-0 als cinc minuts per arribar a un 8-2 als 10 minuts. Tot un èxit basat en una molt bona defensa que feia gairebé impossible llançar clarament a les asturianes, amb el suport dels robatoris de pilota i una velocitat endimoniada al contraatac. Al final del partit, les vallesanes van aconseguir 8 gols en contraatacs, tota una arma. Tot i la reacció esperada de les de Gijón, el Granollers va assolir la seva màxima diferència al minut 23:25 amb 8 gols (13-5) i d’aquí al descans (14-8) després d’una lleugera relaxació local.

El problema de la segona part va ser que les noies de Cuesta se sabien molt superiors i, després de la necessària rotació de les jugadores locals (van jugar totes), el ritme del partit va baixar fins a oferir “grans” moments sense gols. Per posar un exemple: si en els primers 20 minuts de la primera part havíem vist 17 gols (12-5), en els primers 20 minuts de la segona part només en vam veure 9 (18-14), pràcticament la meitat.

Sort que en els últims 10 minuts fins al final van marcar tants gols com en els 20 anteriors i van aconseguir que els aficionats marxessin contents del Palau després de dos golassos consecutius, de porteria a porteria, de Marta Mera. 24-17 i a pensar en el pròxim partit contra el Morverdre de Sagunt, un altre equip de “la nostra Lliga” que també té 4 punts com el KH7 Granollers.