En un tuit en el seu compte oficial remarca la històrica utilització de la fiscalitat com a moneda de canvi als nacionalismes

Cree, el partit polític de Edmundo Bal, a punt de “desembarcar” a Catalunya

Creu, el partit fundat per Edmundo Bal, exCiudadanos, exposa en un tuit publicat en la xarxa social “X” que “Utilitzar la fiscalitat com a pagament als independentistes en les seves respectives CCAA ha estat històricament moneda de pagament habitual tant del PSOE com del PP per a aconseguir el poder o mantenir-se en ell. No ens enganyem: gràcies a PP i PSOE, a Espanya no totes les CCAA són iguals”.
 

Edmundo Bal 1080x360
photo_camera Edmundo Bal, presidente de Cree

Segons ens indiquen fonts pròximes a aquest nou partit polític, de caràcter centrista, són pròxims a iniciar la seva expansió territorial “desembarcant” a Catalunya, on no tenien representació i poden arribar a presentar una estructura ferma d'expansió territorial, després de la seva anterior fundació a Madrid.

La formació política Creu vol consolidar-se en aquest espai de centre amb marcat caràcter municipalista i abastar tot el territori nacional de cara a crear estructura en cadascuna de les comunitats espanyoles.

Més a Política