S'enfrontarà amb l'actual gestor del que queda de C,s, Carlos Pérez-Nievas

El granollerí Jorge Pavón Alvarez opta a la secretaria general de Ciutadans

Quan crèiem que el partit que va fundar i després va abandonar Albert Rivera no tindria oposició per a renovar la direcció, a última hora de la tard-nit d'avui ha saltat la notícia que existeix “guerra” per trobar els suficients avals (ens diuen que uns 300) per a presentar-se a la secretària general de, en un altre temps, la “gran esperança” del centre polític espanyol.

Pérez-Nievas vs Jorge Pavón
photo_camera Pérez-Nievas vs Jorge Pavón

Pel que sembla existeixen dues candidatures molt definides. La primera seria la integrada per l'actual coordinador nacional del partit, el burgalès Carlos Pérez-Nievas, que serà secundat per la filla d'Albert Boadella, Mariana Boadella, com expliquem fa uns dies en www.catnoticias.es . L'altra candidatura té com a cap visible a Jorge Pavón i compte, com a mínim, amb el suport de Borja del Freixe i Juan Insúa.

Carlos Pérez-Nievas en 1997 es va afiliar a Convergència de Demòcrates de Navarra (CDN), partit en el qual va exercir el càrrec de secretari des de 2001. A l'agost de 2007 va ser nomenat conseller d'Educació del Govern de Navarra de coalició entre UPN i CDN. Durant el seu càrrec com a conseller d'Educació, la seva labor per la millora educativa a Navarra i la seva involucració per al basc va ser molt bé vista pels grups polítics d'esquerres com Nafarroa Bai i IUN. Així mateix, va impulsar la creació de l'Institut Navarrès del Basc. En el 2009 va ser destituït pel president de Navarra de llavors, Miguel Sanz (PP), per discrepàncies amb la Llei foral del Basc que havia redactat l'ara coordinador de Ciutadans.

El granollerí Jorge Pavón Alvarez és l'altre candidat a la secretaria general, sempre que aconsegueixi el nombre d'avals necessaris. Pavón, de 51 anys, és tècnic superior en Administració i Finances, afiliat a Ciutadans des de 2015, i té com a bagatge polític a haver estat regidor i portaveu de Cs a l'Ajuntament de Granollers. Pavón presenta una candidatura de titlla municipalista que pretén descentralitzar i renovar el seu partit. Pavón no va aconseguir renovar la seva regidoria en les últimes municipals en obtenir tan sols 250 vots, el 1,1% del total.

A continuació, poden contemplar el vídeo amb el qual presenta la seva candidatura Jorge Pavón:

Més a Política