Mariana Boadella encapçala una llista considerada 'oficialista' juntament amb Carlos Pérez

La filla d'Albert Boadella opta a la direcció de Ciutadans

Cs ha anat encaixant últimament una sèrie de desfetes electorals que han deixat el partit pràcticament al límit de la desaparició, però encara hi ha persones que consideren que la formació pot ressorgir, i de fet tenen convocat un Congrés per al 26 i 27 d'octubre a Ciudad Real.

Mariana Boadella
photo_camera Mariana Boadella

Segons avança 'The Objective', la filla d'Albert Boadella aspira a dirigir el futur de Ciutadans juntament amb Carlos Pérez. Cal recordar que Mariana Boadella va ser la número 3 del partit a les eleccions europees. La resta de llocs de la candidatura els ocuparan Kevin Romero, actual número dos de les joventuts del partit, regidor a Santa Perpètua de Mogoda i que s'encarregaria de l'àrea de Comunicació, i dos afiliats que fins ara no havien estat en primera línia: Carlos Rodríguez Alemany i María Vázquez.

Segons el mitjà esmentat, Cs té al voltant de 3.000 afiliats a tot el territori nacional. El càrrec públic més destacat que ostenten els taronges es troba a Ciudad Real, on Eva María Masías va aconseguir retenir una regidoria. En el mandat anterior va ser alcaldessa de la ciutat. Aquest és el motiu pel qual es durà a terme el Congrés del partit en aquesta ciutat manxega.

Placa-Eva María Masías
La regidora de C'S en C.Real Eva María Masías s'auto va homenatjar quan era alcaldessa amb una placa en la Plaça de Toros

Més a Política