Després d'una primera part igualada, el Granollers d'Antonio Rama arrossega en la segona a un tímid Benidorm.

El BM Granollers gaudeix i passa per sobre del Benidorm (37-31)

L'equip tècnic que dirigeix Antonio Rama no les tenia totes abans del partit. De fet, calibraven la possibilitat de trobar-se amb un d'aquells enfrontaments "a cara de gos" perquè, no en va, els alacantins es presentaven al Palau amb dos punts després de la seva contundent victòria davant el Guadalajara en la primera jornada de lliga (33-28), mentre que el Granollers havia estat arrossegat a Conca, danyat en la seva moral i, probablement, en el seu orgull.

undefined
photo_camera La defensa del Granollers va impedir el bon joc alacantí

La primera part semblava calcada a la jugada la setmana anterior a la ciutat manxega: defensa laxa, atac travat, sèrie de llançaments exteriors inadequats que feien lluir el porter visitant Doménech, dificultats amb la línia de passada i pèrdues de pilota no forçades pel rival. Malgrat això, el marcador va ser favorable al descans per dos gols, 15-13.

A la segona part va arribar la sorpresa. El Benidorm va sortir a l'atac amb 7 jugadors contra els 6 en defensa del Granollers. Molt devia confiar l'entrenador visitant en un sistema tàctic que l'equip va utilitzar sovint en l'edició passada per intentar sorprendre els d'Antonio Rama. Però aquesta vegada no va funcionar. El Balonmano Granollers va interceptar repetidament la línia de passada del rival, va forçar les penetracions i llançaments des de 6-7 metres de la seva figura, el central Nacho Valles, i només li va deixar, pràcticament, la possibilitat de jugar amb el pivot Lucas Moscariello, qui va ser el màxim anotador (juntament amb el local Jordi Deumal) del partit amb 8 gols.

De tal manera que del 15-13 al descans es va passar, exactament en 10 minuts, al 23-17. Un parcial de 8-4 que va donar 6 gols d'avantatge al Granollers, que va saber administrar degudament i sense nervis, la qual cosa va propiciar una còmoda victòria després de 20 minuts més sense angoixa, que feien falta per gaudir del bon joc i veure tots els jugadors locals sobre la pista.

Després dels dubtes, encara que resolts amb victòria, davant el Kristiansand suec en la fase prèvia de l’EHF i les moltes preguntes en els caps dels tècnics i jugadors després del cop sofert a Conca, avui el BM Granollers s'ha redimit i afronta una setmana “tranquil·la” en què ha de preparar el partit de Pamplona del pròxim diumenge a les 19:30 que retransmetrem des de catnoticias.cat i catnoticias.es en directe. Al llarg de la setmana entrarem en detall.

A continuació, escoltem les declaracions del tècnic Antonio Rama just després d’acabar el partit, a peu de pista.