Encara que podria perdre de fins a dos gols, no poden fiar-se dels suecs del IFK kristianstad

L'Handbol Granollers es juga Europa en un partit

Avui és el dia “D”, el dia clau. L'Handbol Granollers es juga passar de la prèvia de la Copa EHF a classificar-se per a la fase de la liguilla de grups. A priori tot pinta bé perquè en el partit celebrat dissabte passat en terres sueques ja va vèncer al IFK kristianstad per 29-32. Tres gols de renda poden semblar a simple vista suficients, però en realitat no deixen de ser una arma de doble tall. Si el Granollers es confia pot caure davant el corretjós i lluitador equip suec.

undefined

Ja vam veure, en el partit d'anada, com el conjunt dirigit per Antonio Rama va estar per sota del seu rival durant gairebé tota la primera part, encara que al descans es va arribar amb victòria vallesana per 13-15. Va haver de fer diversos canvis en l'estratègia Rama per a aconseguir frenar l'atac suec que trobava facilitats de llançament i, sobretot, de penetració per sobre del ”políticament acceptable”. Una defensa presionant als dos laterals i la major implicació dels jugadors del quadre català a evitar penetracions rivals, va donar finalment resultat, perquè va propiciar els errors ofensius suecs (pèrdues de pilota i les bones parades de la porteria vallesana) i els successius contraatacs dels catalans.

En la segona part el BM Granollers va aconseguir avantatges de 5-6 gols amb una certa facilitat, però quan semblava que tot estava fet els joves suecs vàren reaccionar i van arribar a posar-se a dos gols, la qual cosa feia sospitar que el conjunt de Rama entraria en nerviosisme. Però no va ser així, els vallesans van saber administrar l'avantatge i “tancar” el partit amb aquest 29-32 que avui, a partir de les 5 de la tarda al Palau Olimpic de Granollers, hauria de donar tranquil·litat i ser suficient per a aconseguir l'objectiu de classificació per a la fase de la lligueta de grups de la Copa EHF. Europa està esperant a l'Handbol Granollers.